Глумица Катарина Радивојевић на врхунцу каријере одселила се из Србије за Америку, где је годинама покушавала да освоји Холивуд.

Међутим, како признаје, до озбиљне холивудске продукције још није стигла, али се нада да ће некада успети да снима оно што жели.

Осим тога, Катарина је признала да је због посла често морала да пристане на компромисе, али и да је доживела многе тешке тренутке у животу. 

- Мој живот није био нимало лаган нити сладак, био је препун туге и бола, а тако је и данас. Због тога волим пића која су слатка и горка баш као и мој живот - рекла је Катарина и додала да ју је у животу највише болела неправда.

- Страствена сам особа и често сам плакала због посла. Углавном сам се ломила да ли да пристанем на компромисе, јер је мој живот заправо један велики компромис - рекла је Катарина.

Фото: АТА имагес

 

 

Како признаје, успела је да опстане на глумачкој сцени захваљујући таленту, али и способности да се свакој улози да максимално.

- Уметник да би трајао мора да се даје 100 одсто. То је тајна, не сме да буде застарео, али мора да користи искуство и да има страст за оно што ради. Сваки глумац одређује себе као личност, а ја сам својим ликовима дала нешто што ја носим - рекла је Катарина, и додала да никада није маштала да снима са великим холивудским звездама.

- Људи с којима бих волела да радим нису више живи. Никада ме нису фасцинирале холивудске звезде, тим пре што сам од једанаесте године снимала са највећим именима нашег глумишта. Са друге стране, драго ми је што ме у Србији идентификују са Холивудом, али морам да признам да до њихове озбиљне продукције још нисам стигла - искрена је била је Катарина на крају.

(Ало!)