Наиме, Бадрићева каже да ју је својевремено главом и брадом на вечеру покушао да изведе славни холивудски глумац, Кевин Костнер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

То је тако када си клинка. Тада сам имала 25-26 година. Налазила сам се том приликом у Монте Карлу на једној гала вечери и додели награда. Кевин Костнер ме позвао на вечеру, а ја сам била сигурна да је у питању шала - рекла је она, па додала:

То је тако када си млад и немаш самопоуздања. Помислила сам "Ма да, од свих жена по Монте Карлу, баш ће мене да позове на састанак - прича певачица и наглашава да је то било отприлике у време када је снимио филм "Телохранитељ".


Видео ме у једном клубу и послао је асистента који ме целу ноћ гањао. Питао ме 500 пута желим ли на вечеру с њим. На крају ми је пришла једна новинарка из Београда, отприлике око два ујутро, и питала ме: "Па, шта је бре с тобом, Нина?" Ја сам тада била заљубљена у неког идиота из Загреба, а када сам рекла његовом асистенту да имам дечка, он ме само погледао и захвалио. Ко зна што је мислио у глави - истакла је Нина, па додаје:

 

Но, да могу вратити тренутак, наравно да бих изашла на вечеру с Кевином Костнером, мени је све то скупа село тек након неколико година - открила је хрватска певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".