Електра је позната по контроверзним изјавама и ставовима, а од недавно ужива и у срећном браку са спортистом и бизнисменом Ненадом Вујадиновићем. Из периода када је била мушкарац, Електра има и двоје деце, сина и ћерку, који ни у једном тренутку нису осудили њену одлуку да промени пол.

Електра је гостујући у емисији "Контрашоу" открила детаље из свог живота, а једно признање посебно је шокирало.

Фото: АТА имагес

 

- Имам примарни и секундарни посао. Примарни је проституција. Главну улогу играју паре. Кад осетиш много више пара него што си очекивао, онда ту нема престанка. И заволиш га... Једноставно, да могу да бирам нови живот, опет бих била проситутка. Уз музику. Поента је волети себе, волети с*кс, а лова то је она ствар која долази па долази - почела је Електра и открила да ју је у тај свет увео бивши партнер.

На питање да ли је са неким са јавне сцене имала интимне односе Електра је шокирала одговором да ју је познати певач Митар Мирић контактирао једном приликом и наводно од ње тражио сексуалне услуге.

- Нећу да кажем са ким са јавне сцене сам имала односе, али писао ми је један народни певач, нећу да кажем сад који, има отприлике већ 55 година, и питао ме за с*кс и нисам му одговорила! Мислим, могу да кажем ко је! Писао ми је Митар Мирић и нисам му одговорила јер се ја не бавим проституцијом у својој држави. Он није мој тип - рекла је Електра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".