Лепа Брена није одувек уживала у богатству, већ је у младости била веома сиромашна, о чему је једном приликом говорила и открила да је гладовала.

- Дословно сам била гладна када сам отишла у Београд да студирам туризам и тамо провела шест месеци гладна. Сећам се како сам очајнички штедела новац да могу на екскурзију у Купаре покрај Дубровника. Јела сам хлеб и јогурт, па ако сам хтела слатко мало сам пошећерила. Једног дана сам тотално покисла и на кошави стајала на аутобуској станици, гладна и јадна, а уз ноге ми се стиснуо неки мали пас. Дрхтали смо од хладноће, небо је пропарала муња и као да ми је просветлила мозак. Рекла сам себи: "Немам новца ни за књиге ни за храну, од данас узимам живот у своје руке." Вратила сам се у Брчко и срела састав с којим сам касније и наступала и рекла им: "Певачица вам је сјајна, али ја сам боља". Саша Поповић је подигао наочаре и то је било то,  испричала је она.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је открила и да за њу није све у богатству, па се присетила как је живела пре велике популарности.

- Одрасла сам у стану од 50 квадратних метара и као девојчици сан ми је био да нешто направим, да будем самостална, а то и јесам. Али на крају када испуните све и када купите ауто који желите, прстен, па бунду, па ону торбу и када све то имате и када ујутру устанете и помислите на то да до WЦ-а имате 20 метара од кревета или да сте нешто заборавили на трећем спрату куће, схватите да све то у сржи нема смисла. Кућа у којој живимо, док је била пуна деце и њихових пријатеља и где се свако јутро правио доручак за шесторо деце и где се живело динамично, имала је смисла. Сада је постала празна. Сместила бих се било где где не бих чула буку аутомобила, било би згодно у неко село крај Београда. Желим да живим опуштено и природно - истакла је тада Брена.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".