Ана Рајковић, супруга голмана Предрага Рајковића, пратиоцима на Инстаграму често одговара на питања, а сада је поделила и детаље велике породичне борбе која се одиграла крајем прошле године, када им је млађи син завршио у болници.

- Зашто сте крили разлог боравка у болници, гласило је једно питање на Инстаграму.

- Нисам крила, али просто нисам желела да ме људи зову, испитују, да новине пишу о томе. Супруг и ја смо чак угасили Инстаграм, како би прошло мање опажено ако људи који су се у болници сликали са Пеђом објаве фотографију. Потрудили смо се да у том тренутку то сакријемо јер се наше дете, које је било у коми, борило за живот и најмање што нам је требало је драма... Сви знате шта је уследило, али заиста су се у том периоду људи сами поделили на оне које ћу поштовати и бити им захвална цео живот на подршци и помоћи и, наравно, на оне који су научили да ко другоме јаму копа сам у њу упада, написала је Ана.

Фото: Инстаграм принтскрин/rajkovic__ana

 

 

Подсетимо, баш у тренутку када је Анин и Предрагов син лежао у болници, почеле су да круже гласине о наводном неверству супруге голмана Рајковића што је узнемирило целу породицу.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".