Петру је преминула супруга, а емоција коју певач има у гласу, није оставила равнодушне никога. Нарочито је погодила водитеља Жику Јакшића. 

– Некако треба да изађемо из ове емоције која је такође величанствена колико и срећа - започео је причу Жика који није могао сакрити емоције и наставио: 

- Људи ме срећу често и кажу ми, невероватно је колико емоција може да прође кроз телевизор, да дође до људи који заиста имају тај сензибилитет да је препознају. Морамо да признамо да нисмо сви баш обдарени, слободно могу рећи том емпатијом и способношћу да осетимо туђе емоције, колико радост толико и тугу - после овога је водитељ покушао да састави реченицу, али ниј

Фото АТА имагес

 

- Док ово причам ово је радост у мени, толико сам радостан што нас има толико. Толико са емоцијама и ови људи који нас гледају…. Некад помислимо да је свет отишао негде у неком другом правцу, да се окренуо и да је ђаво узео све под своје, али ова емоција је истина да то није тако. Нас оваквих има много више и зато смо најгледанији. Ово је из срца јер сам заиста срећан што сам део ове емисије и што могу да делим и радост и тугу са са вама- признао је Жика како се осећа, па је загрлио свог пријатеља Марка Милошевића. 

- Вреди свака ова суза! Драги Бог све ово гледа. Хвала ти Боже на свему, много сам поносан што смо део ове часне сфере и ове емисије - истакао је Јакшић поносно.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: