Позната глумица је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију на којој наздравља са супругом и сином. 

Милица и Жарко Јокановић су од зарађеног новца серије "Игра судбине" купили себи пентхаус. Раније су живели у скромном стану у поткровљу на Вождовцу. У нови дом су се уселили  почетком маја. 

Током пандемије корона вируса, глумица је често објављивала фотографије из њиховог породичног стана. 

Могли смо видети да је пар у стану имао библиотеку, као и слике. Поред њих, биле су окачене и фотографије наше глумице из млађих  дана: 

- Сви који уђу кажу да се осећају јако лепо и пријатно у нашем стану. Уређивали смо га тако да нама одговара. Волимо слике, али по стану има и доста успомена са путовања које доносимо. Имамо много укараса са разних крајева планете. Те ситнице чине дом. Не волим стерилне просторије које немају слике, књиге, детаље. Просто се тада осећам као да сам у неком хотелу. Волимо да изгледа разбарушено. Да је ту библиотика, радни сто... Тако сам одрасла. То ми прија и у том окружењу се добро осећам- причала је раније за "Супер ТВ" Милица Милша.

- Када смо играли представу "Женски оркестар" у Мексику пре двадесетак година донела са вазу од керамике која ми стоји у дневној соби. Баш сам се трудила да је пренесем. Умотавла сам је у разноразне џемпере, мајице, само да бих је очувала. Пошто су то велики путеви са преседањем, кофери се бацају, како то бива, али сам успела да је донесем целу. Преживела је.

БОНУС ВИДЕО: