Poznata glumica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj nazdravlja sa suprugom i sinom. 

Milica i Žarko Jokanović su od zarađenog novca serije "Igra sudbine" kupili sebi penthaus. Ranije su živeli u skromnom stanu u potkrovlju na Voždovcu. U novi dom su se uselili  početkom maja. 

Tokom pandemije korona virusa, glumica je često objavljivala fotografije iz njihovog porodičnog stana. 

Mogli smo videti da je par u stanu imao biblioteku, kao i slike. Pored njih, bile su okačene i fotografije naše glumice iz mlađih  dana: 

- Svi koji uđu kažu da se osećaju jako lepo i prijatno u našem stanu. Uređivali smo ga tako da nama odgovara. Volimo slike, ali po stanu ima i dosta uspomena sa putovanja koje donosimo. Imamo mnogo ukarasa sa raznih krajeva planete. Te sitnice čine dom. Ne volim sterilne prostorije koje nemaju slike, knjige, detalje. Prosto se tada osećam kao da sam u nekom hotelu. Volimo da izgleda razbarušeno. Da je tu bibliotika, radni sto... Tako sam odrasla. To mi prija i u tom okruženju se dobro osećam- pričala je ranije za "Super TV" Milica Milša.

- Kada smo igrali predstavu "Ženski orkestar" u Meksiku pre dvadesetak godina donela sa vazu od keramike koja mi stoji u dnevnoj sobi. Baš sam se trudila da je prenesem. Umotavla sam je u raznorazne džempere, majice, samo da bih je očuvala. Pošto su to veliki putevi sa presedanjem, koferi se bacaju, kako to biva, ali sam uspela da je donesem celu. Preživela je.

BONUS VIDEO: