Катарина Живковић откако је била у вези са манкеном Банетом Јанковићем о њеном емотивном животу се након тога мало знало, међутим сада су комшије проговориле о певачициној свакодневици, са ким се дружи од колега али и њеном новом дечку кога виђају да долази у вечерњим сатима и остаје до јутра.

- Ради она, има наступе. Често је видимо да одлази увече али се вероватно повукла из јавности и медија. Рано је ушла у свет шоубизниса и верујем да јој је досадило. Знам да је била разочарана у то како функционише шоубизнис, да продукцијске куће и менаџери узимају више новца него сами певачи. Ја сам је слушао са друштвом на сплавовима у Београду, и мени она прави топ атмосферу.

Суседи кажу да су јој ролетне углавном спуштене у стану.

- Она вероватно ноћу ради, па дању спава и због тога спусти ролетне да је не буди светлост. Тежак је то посао када ти се поремети биоритам јер не видиш "белог дана". Недавно сам је видела, много је мршава. Лепо изгледа али је некако много килограма изгубила. Кажу да има дечка и да долази код ње углавном увече. То су ми рекле ћерке, али ја нисам видела, каже комшиница Дана.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

 

Ову причу потврдило нам је још неколико комшија које кажу да је певачица у вези са момком мало старијим од ње.

- Раније смо га ретко виђали, али последњих пола године можда све чешће. Углавном дође увече, паркира се у близини па остане често до јутра. Преко дана ни њу не виђамо, тако да ни он не долази. Делује да је мало старији од ње, крупан је и добро грађен. Када прође улицом иза њега остане облак парфема, каже младић који ради у оближној пекари.

- Пратила сам је још док је била у "Звездама Гранда", она има глас за милион долара али и стас. Видела сам је једном са дечком, леп младић али кажу да га крије као змије ноге. Крупан је, рекла бих да је мој Херцеговац, рекла је комшиница.

Фото: ATA Images

 

 

У оближњој продавници кажу да је виђају често, да је природна и опуштена.

- У послење време ставља мање шминке на лице и изгледа лепше. Никада није била надобудна, једино је знала да буде мало бучна на почетку када је тек постала позната. Није изгубила лесковачки акценат али када пева то се не чује. Остала је приземна и овде купује намирнице као и свако други. Сама тегли кесе, па је опомињемо да не треба то да ради. Боље да се врати неколико пута него да носи тешко- рекла је продавачица.

Свима је познато да се Каћа и Кија Коцкар друже, а комшије кажу да се чак и посећују.

- Долази Кија ту често. Паркира се углавном непрописно али боже мој, сви тако раде у овом крају. Буде у гостима код Каће или дође само да је покупи па иду негде. Види се да је то искрено пријатељство. Раније смо ту код Каће виђали и неке друге певачице али их више не виђамо, каже комшија из зграде.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: