Наиме, певач је малаксао дошао болницу, а резлтати крвне слике му нису баш најбољи, како преносе домаћи медији, осим тога на друштвеним мрежама се појавила информација да је његов концерт који је био заказан за 21. мај отказан управо због болести певача.

- Видео сам Сашу кад је дошао. Деловао је лоше. Одмах су му отворили картон и послали на испитивања. Урађене су му детаљне анализе. Крвна слика није сјајна и лекари већају да ли ће га задржати у болници током викенда или ће се јавити у понедељак. То сам чуо кад је прокоментарисао - прича извор са лица места, а преноси "Курир".

Подсетимо, обзиром да је Саша у дугој вези са некадашњом мисицом Зораном Тасовац и да ове године пуни 38 година, многе занима када певач планира да стане на луди камен, међутим он истиче да њему папири не представљају ништа:

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам ја нежења, ја сам ожењен човек, мени папири нису уопште битни, ја се не забављам то је евидентно. Са својом лепшом половином не идем у биоскоп и да грицкам кокице, ми живимо скоро шест година заједно, тако да ја то не бих то сврставао у забављање. Не бежим од тога, али ми је буквално исто - рекао је Саша за "Блиц".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: