Велике звезде готово свуда и увек иду у пратњи телохранитеља па је тако и Јелена Карлеуша често у друштву обезбеђења, а сада је познати телохранитељ проговорио о сарадњи са певачицом и открио до сада непознате ситуације са њом.

Предраг Балцацановић је по професији телохранитељ, а недавно је одлучио да стане испред камера и проговори о раду са највећим звездама.

– Прва особа коју сам чувао је била госпођа Јелена Карлеуша. Тада смо изашли из послова са сплавова и клубова, па нам је естрада некако била најближа. Сваки клијент је специфичан, али сам увек имао одличан однос са клијентима. Ако се поставите професионално и имате професионалан однос, све мора да функционише. Ви поштујете клијента, клијент поштује вас и то је проста математика – испричао је телохранитељ Предраг Балцацановић у емисији “Отисак”.

Фото: АТА имагес

 

 

- Радити за некога са естраде је јако напоран посао, то су људи који су стално на точковима и то је у суштини ноћни живот. Са Јеленом је била ситуација када је имала гостовање у Сарајеву, кренули смо око 5, 6 поподне, гостовање се завршило и одмах смо се враћали назад за Београд. Она је имала возача, који је био задужен само за вожњу, а ми смо били у другом аутомобилу, иза ње, у пратњи. У једном тренутку смо застали на граници, била је гужва, она је била у аутомобилу испред нас, и у том моменту се потрефило да буду два иста аутомобила.

- На пулту где је царински прелаз ми смо продужили лево, а она је отишла заправо десно, ми смо кренули за погрешним аутомобилом. Када су они већ прешли рампу, схватили смо да нам је клијент мало отишао, али то су све ствари које се дешавају, јер је ово посао који се ради у ходу, импровизује се у тренутку – причао је телохранитељ.

БОНУС ВИДЕО: