Голман Црвене Звезде Милан Борјан и његова супруга Снежана Борјан у емисији "Балканском улицом" отворено су причали о свом упознавању, заједничком животу, сину, свађама, успонима и падовима, али и о најтежем периоду, када су им после Снежаниног порођаја лекари саопштили да она можда неће преживети.

На самом почетку, Милан на питање ауторке и водитељке емисије, Весне Дедић, да ли се сећа кад је упознао Снежану, као из топа одговара:

- Сећам се, испред фарбаре у Нишу.

Сетио се и где су се најлепше љубили, што је такође испричао у поменутој емисији и то до детаља због чега му је супруга у једном тренутку рекла: "Љубави, не седиш са другарицом, у емисији смо", на шта су се сви присутни у студију насмејали.

Фото: АТА имагес

 

 

И, док Снежана каже да је одувек била тиха и повучена Милан каже да је он био сушта супротност о чему такође причају у емисији.

- Са пет година сам побегао од куће, сео у аутобус и отишао код деде у болницу - каже Борјан.

О томе да је Снежана Борјан после порођаја прошла кроз веома тежак период, а са њом и сви чланови породице први пут говоре у емисији "Балканском улицом".

- После 24 часа су нам саопштили да имам тромб вене каве и да мисле да нећу преживети - каже Снежана.

Фото: АТА имагес

 

 

Милан се током емисије присетио и оних не баш тако лепих тренутака из свог живота када је због рата морао са породицом да се одсели из Книна у ком је рођен. Живели су код тетке, њих 13-14 у стану, а онда су се, када је имао 13 година преселили у Канаду.

- Стигли смо тамо, сместили су нас у хотел као имигранте нормално, где је са једне стране било гробље, а са друге стране фабрика печурака - каже Милан.

Фото: АТА имагес

 

Снежана, као што је познато није типична жена фудбалера, а у емисији је говорила и колико јој смета када тако говоре, а онда је на инсистирање водитељке испричала и које је школе завршила и како се борила за себе кроз живот.

- Отац ми је помагао да нађем посао и рекао ми је сваки пут да су сви рекли да сам преквалификована - каже Снежана.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: