- Људи мисле да знају причу, али заиста немају појма шта се заправо догодило - рекао је талент менаџер Орландо Џон, који стоји иза овог пројекта

У току је снимање новог документарца о Авићију, покојном шведском ди-џеју који је постао међународни феномен 2010-их, са Лоренсом Бендером, познатим по многим пројектима са Квентином Тарантином, и дугогодишњим менаџером талената Орландом Џоном као продуцентским партнерима.

Џон ће режирати филм заједно са Јонасом Труканасом.

Фото: Профимедиа

 

 

- Авићи је променио музичку индустрију - рекао је Џон, менаџер талената који ради са музичарем Вајклифом Џином и другим звездама.

- Људи мисле да знају причу, али заиста немају појма шта се заправо догодило. Осећам дубоку одговорност да осигурам да је речено тачно и објективно. Овај документарац ц́е публици дати дубље разумевање бренда који је оставио неизбрисив траг у музици и култури - навео је Џом, преноси Вариетy.

Документарац укључује раније необјављене снимке и свеже интервјуе са породицом и пријатељима Авићија, као и са колегама звездама ЕДМ света као што су Себастијан Ингросо и Аксвел из састава "Свидиш Хаус Мафиа".