Марина, Дулетова супруга, има пуно разумевања за Дулетов статус звезде и то што је стално окружен људима различитих профила и професија, док су ту и даме које се утркују која ће се наћи у његовом друштву. Данас је то у много мањем обиму, док је током млађих дана било учеталије а током тог периода бивши нападач стрекао је мушко-женска пријатељства. 

Једна од оних која је успела да задржи другарски однос са Дулетом чак две деценије је певачица Јасна Миленковић Јами, која се на Инстаграму похвалила фотографијом са бившим фудбалером.

- Оно кад сретнеш драгог пријатеља након дужег времена. Озбиљан шмекер, био и остао... Наш Дуле Савић - написала је у опису Јами, не слутећи на који начин ће њена објава у медијима бити протумачена.

Истога трена по порталима су кренула нагађања о томе имају ли заиста Дуле и Јами само пријатељски однос. Фанови фудбалера запитали су се како ће његова супруга загрљај са певачицом за потребе сликања протумачити, а засигурно ће без одговора остати и питање хоће ли овај мали, наивни потез утицати на брак Дулета Савића и Марине Рајевић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".