Откако је најављен развод поп диве Јелене Карлеуше и оца њихових ћерки Атине и Нике, сваки потез некадашњег фудбалера помно се прати, а свака фотографија Душка Тошића наилази на бројне коментаре. У његову приватност сви би да завире, а посебно је интересантна тема да ли се у досадашњем начину и стилу живота спортисте нешто променило, као и то са ким, где и како он проводи време.

Једино путем објава које освану на друштвеним мрежама шира јавност има прилике да завири у Душкову свакодневницу, међутим он се веома ретко на истима оглашава, а и кад то учини његови постови везани су углавном за посао.

Тошић се од недавно упустио у менаџерске воде што му такође одлично иде, свака фотографија Душка Тошића углавном је настала на трибинама неког стадиона, где са некадашњим колегама и пријатељима које је стекао током каријере, помно прати утакмице и гледа играче.

Управо то био је случај и овог пута, Душко је усликан на новосадском стадиону Карађорђе док је гледао полуфинале Купа Србије, што је данас и поделио на свом Инстаграм профилу.

ФОТО:Принтскрин/Инстаграм/душкотошић

 

Екипа Чукарићког у овом дуелу била је боља од Војводине и проласком у финале заказала дуел са браниоцем трофеја и шампионом Србије, Црвеном звездом, а Душко је помно пратио меч из ложе у друштву некадашњег играча бело-црвеног тима Милоша Красића.

Некадашњи саиграчи изазвали су велику пажњу присутних, многи су пожелели и да се фотогафишу са њима, а фотографија Душка Тошића настала овим поводом није открила ништа до оног што сви већ знају - да је најпосвећенији својој великој љубави, фудбалу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".