Otkako je najavljen razvod pop dive Jelene Karleuše i oca njihovih ćerki Atine i Nike, svaki potez nekadašnjeg fudbalera pomno se prati, a svaka fotografija Duška Tošića nailazi na brojne komentare. U njegovu privatnost svi bi da zavire, a posebno je interesantna tema da li se u dosadašnjem načinu i stilu života sportiste nešto promenilo, kao i to sa kim, gde i kako on provodi vreme.

Jedino putem objava koje osvanu na društvenim mrežama šira javnost ima prilike da zaviri u Duškovu svakodnevnicu, međutim on se veoma retko na istima oglašava, a i kad to učini njegovi postovi vezani su uglavnom za posao.

Tošić se od nedavno upustio u menadžerske vode što mu takođe odlično ide, svaka fotografija Duška Tošića uglavnom je nastala na tribinama nekog stadiona, gde sa nekadašnjim kolegama i prijateljima koje je stekao tokom karijere, pomno prati utakmice i gleda igrače.

Upravo to bio je slučaj i ovog puta, Duško je uslikan na novosadskom stadionu Karađorđe dok je gledao polufinale Kupa Srbije, što je danas i podelio na svom Instagram profilu.

FOTO:Printskrin/Instagram/duškotošić

 

Ekipa Čukarićkog u ovom duelu bila je bolja od Vojvodine i prolaskom u finale zakazala duel sa braniocem trofeja i šampionom Srbije, Crvenom zvezdom, a Duško je pomno pratio meč iz lože u društvu nekadašnjeg igrača belo-crvenog tima Miloša Krasića.

Nekadašnji saigrači izazvali su veliku pažnju prisutnih, mnogi su poželeli i da se fotogafišu sa njima, a fotografija Duška Tošića nastala ovim povodom nije otkrila ništa do onog što svi već znaju - da je najposvećeniji svojoj velikoj ljubavi, fudbalu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".