Симонида Милојковић већ дужи временски период позната је као књижевница, а јавност је памти као новинарку. Једном приликом је испричала какав је Здравко Чолић у кафани: 

- Као новинар често сам била на ручку или вечери са Здравком Чолићем, он изведе неко наше друштво, буде тако десетак људи. Сви ми волимо када седимо у ресторану да седнемо до зида како би имали поглед на госте, а Здравко не. Он пусти све нас да седнемо до зида да би гледали, а он седне и гледа директно у зид и све време држи качкет на глави јер је то једини начин да може човек да се опусти у ресторану и да може да прича са својим пријатељима. Ако не би тако урадио свака два минута би му неко пришао - открила је Симонида за "Гранд".

Фото: Алекса Станковић

 

Андрија Милошевић је такоже имао сусрет са балканском звездом, те је са својим пратиоцима испричао како је све то изгледало:

- Када сам угледао Чолу, одмах зграбих телефон и замолих га за слику. Питао сам га како је и комплиментирах му да изгледа боље од мене без обзира на године, што нисам урадио реда ради, већ фасциниран изузетном његовом виталношћу и врцавошћу духа. На крају се растасмо уз лепе речи.

 

Ја: "Чоло, држ' се и хвала на слици."

Чола: "Не брини, држ' се ти."

Ја: "Мени је важно само да сте Брена, Ноле и ти здраво, па ћу лако ја за мене."

Наста општи смех и вратисмо се својим друштвима и причама. Један је Здравко Чолић - написао је Андрија уз фотографију. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: