Откако је средином 2015. године раскинула са Шоном Пеном, љубавни живот Шарлиз Терон (47) био је потпуна непознаница.

Кад год би се појавила на неком јавном догађају, била је сама. Улицама је шетала – сама. Или са децом, која су јој очигледно била важнија од потраге за јачом половином.

Ситуација су у међувремену променила. Пошто се због промоције десетог наставка акционог суперхита “Паклене улице” поново нашла у центру пажње, амерички медији открили су да заносна оскаровка више није сингл.

 


На светској премијери филма у Риму Шарлиз је заустављала све што је могла, од срца и даха присутних до саобраћаја у кругу Колосеума. Била је незабораван призор у провидној Диоровој креацији коју је “прошетала” црвеним тепихом.

Фото: Профимедиа

 

У августу ће прославити 48. рођендан, али изгледа бар две деценије млађе. За то је, по свему судећи, крива и љубав. Упоредо са фотографијама из Италије свет су обишле и слике из Лос Анђелеса, где су је папараци ухватили на делу. Наиме, Шарлиз је из једног ресторана изашла држећи за руку згодног мушкарца. Обоје насмејани, у лежерном калифорнијском стајлингу. Није прошло ни неколико сати, а већ смо решили мистерију и сазнали о коме је реч. Зове се Алекс Димитријевић и бави се моделингом.

На сајту агенције Неxт Моделс наводи се да је нови дечко Шарлиз Терон висок 190 центиметара, да има зелене очи и да су иза њега кампање за многе познате брендове. У коментарима на друштвеним мрежама неко је открио да су се упознали у фебруару после једне ревије и да су од тада нераздвојни. Алекс живи у Лос Анђелесу, а презиме открива да потиче са ових простора - хрватског је порекла.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".