Иако су прве информације биле да је експлодирала бомба, полиција још утврђује тачне околности и шта је на крају изазвало експлозију због које је комшилук у Старој Пазови на ногама.

- Срећом, Хитна помоћ каже да је комшија стабилно и да му је повређена рука и лице, али да нису у питању повреде које би могле да буду опасне по живот - каже прва комшиница у разговору за медије.

Према њеним речима повређени мушкарац је косио траву на улици, сео да попије кафу са комшијом, и кад се вратио у своје двориште нешто је експлодирало.

- Он је нормално косио, причао са комшијом и ушао у двориште. То је толико јако пукло да су ми се ноге одсекле. Мислила сам прво да је удес и кад сам изашла видела сам полицију, Хитну помоћ и крв - каже она.

Како додаје, ни они не знају шта се тачно десило и шта је експлодирало, али мисле да можда има везе са косилицом коју је користио.

- Једноставно, не знамо шта би друго могло да буде. Помињана је и нека бомба, али откуд ту бомба?! - додала је.

Даљом истрагом биће утвршен тачан узрок експлозије.

- У 11.54 сати је дојављено полицији да је дошло до експлозије, а патрола је стигла за четири минута. Установљено је да је једна особа повређена. Реаговала је екипа Хитне помоћи и повређеног превезла у болницу. Интервенисали су и ватрогасци-спасиоци. Утврђује се шта је експлодирало - рекао је извор за медије

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: