Iako su prve informacije bile da je eksplodirala bomba, policija još utvrđuje tačne okolnosti i šta je na kraju izazvalo eksploziju zbog koje je komšiluk u Staroj Pazovi na nogama.

- Srećom, Hitna pomoć kaže da je komšija stabilno i da mu je povređena ruka i lice, ali da nisu u pitanju povrede koje bi mogle da budu opasne po život - kaže prva komšinica u razgovoru za medije.

Prema njenim rečima povređeni muškarac je kosio travu na ulici, seo da popije kafu sa komšijom, i kad se vratio u svoje dvorište nešto je eksplodiralo.

- On je normalno kosio, pričao sa komšijom i ušao u dvorište. To je toliko jako puklo da su mi se noge odsekle. Mislila sam prvo da je udes i kad sam izašla videla sam policiju, Hitnu pomoć i krv - kaže ona.

Kako dodaje, ni oni ne znaju šta se tačno desilo i šta je eksplodiralo, ali misle da možda ima veze sa kosilicom koju je koristio.

- Jednostavno, ne znamo šta bi drugo moglo da bude. Pominjana je i neka bomba, ali otkud tu bomba?! - dodala je.

Daljom istragom biće utvršen tačan uzrok eksplozije.

- U 11.54 sati je dojavljeno policiji da je došlo do eksplozije, a patrola je stigla za četiri minuta. Ustanovljeno je da je jedna osoba povređena. Reagovala je ekipa Hitne pomoći i povređenog prevezla u bolnicu. Intervenisali su i vatrogasci-spasioci. Utvrđuje se šta je eksplodiralo - rekao je izvor za medije

(Kurir)

BONUS VIDEO: