Миња Трајковић и Марко Трајковић склопили су црквени брак у храму Светог Саве. Они су већ две године у браку и имају сина Лава. Они су после изговореног да у поменутом хртаму наставили прославу у једном ресторану. 

Интересантно је да су сви гости младом брачном пару поклонили коверте. Може се рећи да су Трајковићи зарадили око 150.000 евра (више од 17 милиона динара, око 220 просечних плата у Србији). 

Фпото: Принтскрин/Инстаграм/marko_____trajkovic

 

- Све зависи! Неки су широке руке, а неки су и стипсе! Кад нас колега позове на свадбу своје деце, не стављамо испод 200 евра у коверту. Наравно, ако нам је неко ближи, буде и 500, па чак и 1.000 евра. Чуо сам се с колегиницом која је дошла са супругом и рекла ми је да ће ставити 400 евра у коверту, па сам ја поклонио 200 - прича певач за "Информер" који је инсистирао на анонимности и додаје да је сигуран да је фолкеров наследник зарадио много новца.

- Кад се све сабере, узео је око 150.000 евра! Ђани и Слађа су платили весеље, па сав новац иде Марку и Мињи.

- Кад је реч о бакшишу, ту се сви отворимо! Давали смо музичарима по 50 евра за сваку песму. Код Ђанија је свирао оркестар Борка Радивојевића и узели су одличан бакшиш. Кутија на бини је била препуна пара, а клавијатуриста није могао ни да свира од новца који су му стављали на инструмент.

 Марко и Миња су одиграли први свадбени плес уз Адила Максутовића, који им је отпевао свој хит "Моје си небо". Атмосферу су употпунили Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђелковић Кемиш који је свирао хармонику. Младеци су их частили са сто евра. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: