Бик

Међу земљаним знаковима, Бик је на првом месту када је реч о романтици. Можда не делују тако на први поглед. Они су чак прави мајстори за романтику и сматрају се највернијим знаком Зодијака. Бикови су тако слатки, нежни и дивни, они типови који ће омиљену песму посветити особи коју воле. Они ће учинити да време које проведете са њима буде пријатно, нежно, и за памћење... Миришљаве свеће, нежна музика, пригушено светло, и забава може да почне. Мушкарци Бикови женама поклањају цвеће, пишу песме, спремају укусна јела, и увек су ту за своје лепше половине.

Лав

Када су ватрени знаци у питању, Лав је наромантичнији! Лавови имају “највеће” срце, а њихове везе су увек дуге, страствене, праве љубави. Иако Лавове многи доживљавају као себичне и саможиве, то уопште није истина – када воле, они су спремни да ураде све за своју љубав и на тај начин постају највернији и најпосвећенији партнери икада. Лав воли да се бори због једне јединствене на овом свету. Уколико сте баш ви та, онда сте срећница. Доказиваће се на различите начине, од романтичних места до скупоцених поклона. За њега друге неће постојати. Воли да има конкуренцију, јер му то даје мотивацију да се још више доказује, а од вас очекује само да га хвалите.

Фото: Депозитфото

 

Вага

За овај знак би се свако изненадио међутим – Ваге заиста јесу један од најромантичнијих хороскопских знакова. Од свих ваздушних знакова, Ваге су на првом месту, чиста љубав, чиста романтика! Чак, то колико су Ваге романтичне се не може мерити ни са Лавом, ни са Биком, чак ни са Раком. Почевши од ситница, па све до крупних, за љубав заиста важних ствари, оне су ту да испуне. Дакле, Ваге су краљеви романтике. Вага ће вам приредити роматичне тренутке које никада нећете заборавити. Уметници у души, писаће вам песме, величаће ваш лик и дело и на вас ће мислити стално.

Рак

Међу воденим знаковима, Рак је најромантичнији. Ракови су чиста љубав, Ракови су створени за љубав и њихова осећања је заиста тешко мерити и упоређивати. Можда им треба мало времена да се отворе, али једном када то учине, њихови партнери постају најсрећније особе на свету. Раковима је стало до тога како се њихов партнер осећа, бринуће о њему и бити му на располагању 24 сата. Ракови су праве особе за везу или брак, управо због тога што су емотивни, и што се не стиде да то покажу на најромантичнији начин. За њих је романтично чак и упознавање са пријатељима и породицом особе коју воле. Пустите Рака да искаже своју романтичну страну.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".