Bik

Među zemljanim znakovima, Bik je na prvom mestu kada je reč o romantici. Možda ne deluju tako na prvi pogled. Oni su čak pravi majstori za romantiku i smatraju se najvernijim znakom Zodijaka. Bikovi su tako slatki, nežni i divni, oni tipovi koji će omiljenu pesmu posvetiti osobi koju vole. Oni će učiniti da vreme koje provedete sa njima bude prijatno, nežno, i za pamćenje... Mirišljave sveće, nežna muzika, prigušeno svetlo, i zabava može da počne. Muškarci Bikovi ženama poklanjaju cveće, pišu pesme, spremaju ukusna jela, i uvek su tu za svoje lepše polovine.

Lav

Kada su vatreni znaci u pitanju, Lav je naromantičniji! Lavovi imaju “najveće” srce, a njihove veze su uvek duge, strastvene, prave ljubavi. Iako Lavove mnogi doživljavaju kao sebične i samožive, to uopšte nije istina – kada vole, oni su spremni da urade sve za svoju ljubav i na taj način postaju najverniji i najposvećeniji partneri ikada. Lav voli da se bori zbog jedne jedinstvene na ovom svetu. Ukoliko ste baš vi ta, onda ste srećnica. Dokazivaće se na različite načine, od romantičnih mesta do skupocenih poklona. Za njega druge neće postojati. Voli da ima konkurenciju, jer mu to daje motivaciju da se još više dokazuje, a od vas očekuje samo da ga hvalite.

Foto: Depozitfoto

 

Vaga

Za ovaj znak bi se svako iznenadio međutim – Vage zaista jesu jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova. Od svih vazdušnih znakova, Vage su na prvom mestu, čista ljubav, čista romantika! Čak, to koliko su Vage romantične se ne može meriti ni sa Lavom, ni sa Bikom, čak ni sa Rakom. Počevši od sitnica, pa sve do krupnih, za ljubav zaista važnih stvari, one su tu da ispune. Dakle, Vage su kraljevi romantike. Vaga će vam prirediti romatične trenutke koje nikada nećete zaboraviti. Umetnici u duši, pisaće vam pesme, veličaće vaš lik i delo i na vas će misliti stalno.

Rak

Među vodenim znakovima, Rak je najromantičniji. Rakovi su čista ljubav, Rakovi su stvoreni za ljubav i njihova osećanja je zaista teško meriti i upoređivati. Možda im treba malo vremena da se otvore, ali jednom kada to učine, njihovi partneri postaju najsrećnije osobe na svetu. Rakovima je stalo do toga kako se njihov partner oseća, brinuće o njemu i biti mu na raspolaganju 24 sata. Rakovi su prave osobe za vezu ili brak, upravo zbog toga što su emotivni, i što se ne stide da to pokažu na najromantičniji način. Za njih je romantično čak i upoznavanje sa prijateljima i porodicom osobe koju vole. Pustite Raka da iskaže svoju romantičnu stranu.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".