Марина Перазић је поп певачица која је један од зачетника електронске музике у бившој СФРЈ.

Важила је и за секс симбол југословенске сцене осамдесетих година, када је прво наступала у склопу групе "Денис и денис", а потом и као соло уметника.

Имала је турбулентан љубавни живот, а највише се причало о њеној вези са Иваном Фецеом Фирчијем, бубњаром легендарне групе Екатарина Велика.

Како је једном прилоиком испричала од њега је трпела велике батине, често ју је и психички злостављао, али из ванбрачне везе са њим добила је две прелепе ћерке.

 

 

1993. године је родила ћерку Мију, а две године касније другу девојчицу коју су назвали Луна. Пар се разишао 1997. године и Марина се са децом вратила у Хрватску.

Миа је остварила сан из тинејџерских дана и отишла у Њујорк, али није постала глумица како је хтела, већ креаторка,а њен аутентични модни укус до изражаја долази и у личном стилу.

 

 

Друга ћерка, три године млађа Луна када је у питању физички изглед и таленат не заостаје за својом старијом сестром. Она се појавила у такмичењу "Првог гласа Србије", а сад је изгледа певачку каријеру заменила манекенском, а многи коментаришу да неодољиво подсећа на мајку из млађих дана.

 

БОНУС ВИДЕО: