Активности на расветљавању свих околности и чињеница наставиће се путем међународне полицијске сарадње и да ће бити предузете одговарајуће мере у односу на П.М.

- Службеници Регионалног центра безбедности "Југ", Одељење безбедности Бар, јутрос су обавештени од стране запослених у једном хотелу у Сутомору да им је упућен телефонски позив од стране непознатог лица које је саопштило да ће "дићи у ваздух" хотеле и железничке станице, не прецизирајући које - саопштено је из Управе полиције.

Упознат је тужилац који је квалификовао кривично дело изазивање панике и нереда.

- Предузете су мере и радње од стране полицијских службеника барске полиције, који су у сарадњи са службеницима НЦБ Интерпола Подгорица дошли до сазнања да је корисник телефонског броја са којег је упућен претећи позив П.М (45) из Београда. Такође, предузимајући мере и радње из своје надлежности полиција је утврдила да су позиви који су јутрос упућени на телефонске бројеве Аеродрома Подгорица и Аеродрома Тиват дошли са исте адресе, односно, са истог броја телефона. Са тим сазнањима упознат је тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који ће се изјаснити о квалификацији кривичног дела - саопштила је Управа полиције Црне Горе.

БОНУС ВИДЕО: