Певачица Снежана Берић, познатија као Екстра Нена отворила је душу о свом љубавном животу, а дотакла се и развода о ком ретко говори.

- Брак је двосмерна улица, онда се лепо и културно договориш ако може, ако не – онда имаш адвоката. Ја нисам просечна српска жена која трпи 24 године, изроди децу, па се разведе. Овде људи примитивно размишљају. Жене радије трпе него да се разведу и имају свој живот. Ја када сам се удала, сви су ме звали као да сам саградила Ајфелов торањ, а ја сам се само удала, а пре тога сам освојила 24 награде на музичким фестивалима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by extranena1 (@extranena1)

- Човек није био из јавног света, али нема везе, ја сам била срећна. Саветујем девојке да се удају, то је посебна чар и део живот, али када сам видела да наша размишљања иду у супротном правцу, да заузимате место некоме ко ће бити срећан, лепо смо завршили причу и идемо даље, то је много боље него да имате сумње – то је глупо - рекла је певачица која је потом открила да ли су мушкарци имали предрасуде о њој.

- Прави мушкарац који је остварио себе у неком погледу бизниса нема предрасуде, а онај ко себе није остварио, може да оптужи другу страну за нешто што не постоји, а чим у таквом односу имате сумњу, то је катастрофа, то је црв. Чим крене црв да иде по јабуци, она је већ трула, а ја сам увек говорила, мени кум каже да сам захтевна, а ја кажем не. Ако осетим ту вибрацију то је то, а ако неко није задовољан својим животом, па има сумњу, он ће да сумња у свакога. Кажу ми да не волим брак, није истина, ја обожавам брак, уживала сам док је трајало. Ја сам скоро рекла да једва чекам да се удам, они су се кидали од смеха - рекла је Екстра Нена за медије.

Певачица је истакла да је у младости имала прилику да постане мајка, али да се до нажалост није догодило.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by extranena1 (@extranena1)

- Ја сам млада можда имала прилике, али било је неких несрећних случајева који су довели до тога да се не остварим. Али, видим да како сам се посветила овој деци са којом радим, да сам ја њима и мајка и отац и тетка, а и уосталом пуни су контејнери беба, важно је ко те гаји. Да ја имам неку финансијску ситуацију, ја бих усвојила неколико, али овако кад бринем о свом буџету не могу тако ризично да радим те ствари, иначе важно је ко гаји дете. Срећа је када можеш и да родиш и да гајиш и то са вољеном особом. Зато ви који све то имате морате да будете срећни и када нешто има и нема – знајте да је срећа на вашој страни - рекла је она.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: