На друштвеним мрежама појавио се снимак певачице Анђеле Игњатовић Бресквице која у шали прети колеги и сараднику пиштољем да би јој направио песму.

 

 

Иако је свима јасно да је у питању шала, њен поступак је наишао на жестоку осуду јавности с обзиром на то да овакав поступак долази само неколико дана након два језива масакра која су Србију завила у црно.

Фото: Инстаграм принтскрин/брррресквица

 

 

- Јеси ли рекао песму, вечерас си рекао песму да ћеш да ми направиш - говорила је Бресквица, док је у руци држала пластични пиштољ.

- Направићу ти вечерас - прихватио је неслану шалу Хени.

- Хени, брате вечерас - наставила је Бресквица.

Овај снимак је изазвао бес у јавности, првенствено јер певачицу слуша омладина на коју она утиче, те се поставља питање да ли је Бресквица свесна свог поступка и какву уопште поруку шаље оваквим понашањем.

Фото: Инстаграм принтскрин/брррресквица

 

 

Међутим, након скандала она је одлучила да се оправда својим пратиоцима тврдећи да је спорни снимак настао пре трагедије.

- Снимак смо Хени и ја направили  недавно јер смо имали водене пластичне пиштоље у студију, и било нам је досадно, где сам ја њему рекла да ми је обећао песму - написала је између осталог она.

БОНУС ВИДЕО: