Милица Дабовић на све начине покушава да заради новац за живот. Некадашња кошакрашица која има и националну пензију, последњих година пролази кроз тежак финансијски период.

Фото: Небојша Параушић

 

 

Често се јавно жалила да је у кризи, па су јој појединци пружали подршку, чак и помоћ, док је било и оних који су је критиковали. Пре две године је као бомба одјекнула вест да спортискиња продаје своје коришћене ствари преко Инстаграма.

По свему судећи то није било толико профитабилно, па је отворила профил на платформи Онли фанс где је нудила своје провокативне фотографије за паре. Једно време је била спокојна и није се жалила, али се поново вратила на посао продавачице половне гардеробе. Већ неколико дана на друштвеним мрежама објављује фотографије сандала, папуча, хаљина, панталона које продаја.

 

 

- Не наилазим на емпатију код будала. Много више има младих девојака и самохраних мајки које ме подржавају него ових који ме пљују. Сада је такво време, да се радујемо туђој несрећи. Не знам зашто им ја бодем очи. Ово што радим је представљено скандалозно, али ја као и увек не марим за то, спојила сам лепо и корисно. Син ми је на првом месту и дубоко сам у улози самохране мајке! Новац је увек потребан, поготово мени која тренутно немам плату као самохрана мајка! Хвала вам од срца, хвала дивним женама што увек имају топле речи за мене - рекла је једном приликом за медије.

БОНУС ВИДЕО: