Како смо сазнали, он је са тешким повредама превезен у Ургентни центар, где му је констатован хематом у глави.

Два контролора нормално су обављала посао у аутобусу на линији 88, када је како су "Новости" сазнале дошло до расправе са једном путницом.

- Она је затражила од радника да јој појасне како ће функционисати нови систем наплате превоза, а када је контролор Љубиша Николић рекао да не зна ништа о томе, кренула је жустра расправа.

- То је трајало неко време, жена је само повисила тон и питала запослене како не знају те информације, да је то срамота. Они су на станици "Кијевска", у смеру ка периферији напустили возило.

У том тренутку, како се истиче, Љубиши прилази непознати мушкарац, који се вероватно у тренутку расправе налазио у аутобусу.

- Из чиста мира почео је да удара контролора шакама по глави и телу - кажу.

- Он је задобио пар снажних удараца, након чега је нападач побегао у непознатом правцу. Истичемо да у последњи време уопште не постоји репресија наших контролора, чак се трудимо да путнике едукујемо о куповини карте и редовном плаћању превоза.

Повређени Љубиша Николић је по доласку Хитне помоћи превезен у Ургентни центрар на даље збрињавање, где су му констатоване тешке телесне озледе, а има и хематом у глави. Због тога је задржан на Е одељењу УЦ. Полиција је узела исказе од очевидаца овог догађаја, као и од колеге повређеног контролора. За нападачем се још увек трага, а више детаља биће познато после истраге.

ЧЕСТИ НАПАДИ

Током претходних година дешавали су се чести напади на контролоре у градксом превозу, где је било оних са тешким телесним повредама. Неретко су се они догађали на стајалиштима, мада је било више оних у самим возилима. Нападачи су углавном процесуирани, али казне нису биле задовољавајуће.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".