Милица је такође објавила низ њихових заједничких фотографија, на којима обоје делују заљубљено и не скидају осмех с лица.

- Доброту, храброст, искреност, ку***витост, упорност, лудост, лепоту, велчину, снагу, енергију, вредност, СТРАСТ, све то код тебе видим и све то још више волим! Велики си човек а мој си. Замисли колико сам ја срећна жена - написала је Милица и додала:

- Та нераскидива повезаност и моја највећа љубав десила се онога тренутка када смо се срели и погледали право у очи. Освојио си мој свет суштином свог бића. Колико је само то добар осећај... Обојио си моје боје у светлије, бацила сам сво оружје којим сам се годинама бранила, допустих себи да ти верујем и у твојим очима видех нови свет у који ћемо заједно са нашом суштином и малом армијом градити нас. Ти си ушао у најтананија места моје душе и донео мир у моје срце. Обасјао си моје небо, дугиним бојама, насликао мој портрет без четкица и платна, оставио време без времена, без часовника, казаљки и клатна- у заносу је говорила, затим наставила:

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

- Кад човек воли жену као ти мене, а жена човека као тебе ја, безусловно, јединствено, лудо, нестварно и јако, деси се љубав права, снажна, она која се жели и она о којој сањају. Мој си мушкарац пред светом и Богом, мој свет и моје све, душа моје душе, зеница ока и живота смисао. Љубав је наша бескрајна, остаје и опстаје! И на крају дана Библија каже треба изабрати партнера са којим желиш ићи у рат - ја сам себи бирала... Срећан ти рођендан љубави моја! Tik tak one more day to go! ЛАС ВЕГАС. P.S. не заборави шта си ме научио: Само из највеће туге настају најлепше ствари... Све са тобом има смисао - пише у опису фотографија, које можете погледати у галерији коју је Милица објавила на Инстаграму:

Иначе, откако је Милица Дабовић отворила профил на Онлy фeнсу често је главна тема медија. Њене интимне фотографије недавно су угледале светлост дана, а бивша кошаркашица је открила да их је у јавност пласирао њен бивши.

- У питању је освета мог бившег. Направио ми је пакао - рекла је Милица Дабовић поводом спорних слика које су освануле на Твитеру, а на којима је потпуно нага.

БОНУС ВИДЕО: