Сукоб између фолк звезде Светлане Цеце Ражнатовић и продуцента Александра Милића Милија не јењава! Тиме што је у једном интервјуу изјавио да је он створио Ражнатовићеву она је била шокирана. Иако је остала доследна и није желела да одговара на овакве провокације, продуцент је своју нетрпељивост почео да исказује кроз такмичење „Звезде Гранда“, где је наставио с пецкањем. Међутим, овога пута је фолк дива решила да стане на пут провокацијама. На његову констатацију да ју је створио, Цеца му је јасно ставила до знања где му је место, а у тизеру за емисију која ће се емитовати у суботу види се како Ражнатовићева напушта студио.

Фото: АТА имагес

 

- Знам ја где сам певала и пре тебе, зато престани да будеш безобразан. Стиди се својих речи, створила сам те, ниси имао ни гитару. Поповићу, ево ти човека, па нека он води жири - рекла је Цеца, а онда је устала и напустила снимање.

Упркос томе што користи сваку прилику да комуницира с њом у студију, Цеца је јасно ставила до знања свима да ван Кошутњака не жели да јој се Мили обраћа.

- Фолк звезда комуницира с продуцентом само за време снимања шоуа, а када се камере угасе, он за њу постаје ваздух. С обзиром на то да су у судском процесу, те да Мили користи сваку прилику да је провоцира, Цеца не жели да јој он буде у близини ван студија, нити да јој се обраћа.

Она не може да прихвати да човек с којим је сарађивала две деценије може да дозволи себи да удара на жену, и то на најнижи могући начин, па је решила да стави тачку на њихову комуникацију. У студију Гранда наравно да ће испоштовати свој део уговора и зарад шоу-програма причати с њим, али то је све - рекао је извор Ало!.

Подсетимо, Цеца је раније у „Звездама Гранда“ рекла и да је тужила Милија, али није хтела да открије зашто.

Како се касније сазнало, певачица је пресавила табак, јер се Мили уписао као власник свих албума које је радио с њом, што значи да само он добија новац од емитовања тих песама преко свих дигиталних платформи. Некадашњи сарадници често се сукобљавају у „Звездама Гранда", па је тако Цеца у жару свађе недавно рекла Милију:

- Створила сам те, био си класичан анонимус!

С друге стране, Мили је тврдио да је Цеци наводно платио концерт на Ушћу, а након што јој је, како тврди, дао 600.000 евра, више му се није јавила.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

- Нарушен пословни однос између Цеце и мене је значио и нарушену пословну атмосферу. Ја сам човек који се својих обећања држи до бесвести. Цеца и ја смо прекинули сарадњу из мени нејасних разлога, само дан након концерта на Ушћу. Није ми криво због тога јер није било до мене. Направио сам јој хит албум и платио Ушће 600.000 евра, сломио сам се око тога - рекао је Мили.



Ражнатовићева: Мили ме је разочарао као човек

Фолк звезда је пре неколико дана у интервјуу за једну емисију рекла:

- Разочарана сам у Милија као човека, али не кајем се што сам сарађивала с њим. Та сарадња је била плодоносна и трајала је две деценије, али заједно с Марином Туцаковић, која је била носилац пројекта - рекла је Цеца у емисији „Ексклузивно“, и додала да није само композитор заслужан да песма буде хит.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".