Мајка деветогодишње девојчице поделила је на Твитеру школски састав који је њена ћерка написала након трагедија која се догодила на Врачару када је Коста К. убио осам другова и радника обезбеђења.

- Ја се ових дана осећам некад срећно, некад тужно, веома сам променљивог расположења - овим речима почиње састав девојчице другог разреда која се, као и већина њених вршњака, осећа збуњено. Безбрижно детињство сад муче тешке теме, јер деца страхују да се иста трагедија не понови и у њиховој школи.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Школски састав на тему "Моје мисли, бриге и осећања ових дана" девојчица је написала пред свој поновни полазак у школу која није ни близу Врачара, али то је доказ да је ова трагедија погодила децу широм Србије и региона.

Школски састав

"Ја се ових дана осећам некад срећно, некад тужно, све у свему веома сам променљивог расположења, а ево и зашто.

Од када се десила трагедија у Основној школи 'Владислав Рибникар', ја се бринем да се то не деси и у мојој школи.

Поред тога, брине ме и један члан моје породице, а то је моја бака. Она има већ 69 година и ја се плашим за њен живот, зато што је она једина жива од моје старије породице.

Све у свему, надам се да ћу бити срећнија. И поред ових страхова ја излазим напоље са другарицама и време нам брзо прође.

Такође, када сам код куће ја играм разне игре."