По први пут огласила се Снежана Кнежевић, директорка ОШ "Владислав Рибникар" у којој је дошло до масовне пуцњаве, када је ученик седмог разреда К.К. (13) убио осморо ученика и чувара, а ранио још шест својих другара и наставницу историје.

- Ја знам да је обавеза свакога ко се налази на челу неке јавне институције да комуницира са медијима и поготово сада да се обрати, али ми се налазимо у ситуацију у којој нико до сада није био - рекла је Кнежевићева за "Телеграф".

Директорка ОШ "Владислав Рибникар" објаснила је за Телеграф.рс да се, као и до сада, водила моралом и да је желела да се сви процеси у овој посебној ситуацији заврше достојанствено.

Желела је, каже, да пре свега испрати сву настрадалу дечицу на вечни починак, као и чувара те школе, и да пропрати стање осталих ученика и наставнице који су рањени у овом масакру. 

- Након оваквих догађаја, нисам имала времена да се бавим неистинама које су се појавиле у медијима - истиче Снежена и додаје да се највише бавила процесом у којем сви у школи покушавају, да у што бољем погледу за децу, дођу до решења.

Снежана Кнежевић још једном је молила за стрпљење и казала да ће на сва питања благовремено дати одговор.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".