Миле Андрески је певач кога смо упознали у музичком такмичењу "Никад није касно". 

У његовој породици догодила се изненадна смрт, сестра му је преминула после пет година борбе са дугом и тешком болешћу. 

"Уместо да спремамо свадбу и да се веселимо, ја сад носим црнину". 

Сви су чврсто веровали да ће његова сестра дочекати свадбу свог братанца, дан за који су се сви спремали, међутим, један позив из Швајцарске је промени цео догађај. 

Због губитка, отказали су свадбу у последњем тренутку: 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Nikad nije kasno

 

- Син је у још у августу запросио девојку и од тад смо се спремали за велику свадбу коју су младенци планирали у мају. Све је било организовано, требало је 12. маја да се веселимо, да играмо и певамо, али су ми 20. априла јавили да ми је преминула сестра. Замислите тај шок, услед спремања свадбе сузе и туга. Некако сам веровао да ће моја сестра победити рак, да ће издржати, пет година се лавовски борила– прича Миле и додаје да су се остали чланови у породици били сагласни да се весеље откаже: 

-Све смо отказали, туга је велика. Остао сам је жељан, јер је више од 40 година провела у Шведској где је живела и радила. Свакодневно смо се чули и пре него што се разболела сваког лета смо се виђали – истиче Андрески.

Миле је токм такмичења у шоу "Никад није касно", највише подршке добио од сестре: 

- Нажалост, била је у болници док сам се такмичио и више сам ја њој у тим најтежим данима био подршка. Будила се и успављивала са мојим песмама из такмичења, лежала је у болници и слушала, чак је то и у коментарима писала испод мог сваког наступа из такмичења- каже Миле.

Нажалост, Миле је после неколико недеља морао да узме микрофон у руке и да увесељава друге људе на весељима: 

-Туга је у срцу, у души…Једна је сестра и никад је нећу преболети. Имам и брата, он је хвала Богу жив и здрав, ето, живот иде даље… Што се тиче наступа после такмичења, јако је лепо кренуло, интерсовања има. Већ након неколико недеља од њене смрти морао сам да наступам, шта ћу, тезге су били већ заказане, али само ми певачи знамо како је то- каже Миле који се недавно и на друштвеним мрежама опростио од своје сестре.

- Сестро моја, прерано ме напусти. Никад те нећу заборавити и преболети. Почивај у миру! - поручио је сломљено Андрески.-написао је певач. 

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: