Вратите смртну казну, поручују Јелена Карлеуша, Аца Лукас и Ана Николић након масакра који је извршио Урош Б. (21).

Прва је глас дигла Јелена Карлеуша, која је на Инстаграму поделила вест о крвавом пиру и апеловала да се убица оштро казни.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/ТВ Пинк

 

 

- Мислила сам да никада нећу написати, али ово створење не заслужује да живи и да се једног дана врати у заједницу. Ово створење и монструм не може да буде рехабилитован и зато заслужује смртну казну. Неко ко одузме толико живота из обести, из лудила, његово постојање на овој планети нема више сврху - написала је Карлеуша.

Њен колега Аца Лукас за Информер каже да убица не сме никад да се нађе на слободи.

Фото: В. Данилов

 

 

- Моментално вратите смртну казну! Овај монструм треба да буде третиран као и сваки масовни убица у Америци: или да "наводно" на лицу места изврши самоубиство, или да га полиција убије јер "пружа отпор". Само тако могу да се спрече велике трагедије - каже Лукас и додаје да и он страхује за своју децу:

- Овај човек не сме никад да изађе из затвора, а по закону би у неком тренутку био на слободи. Због свих ових догађаја сам у страху за своје унуке и децу, али и за сву децу у Србији. Сада би требало да се пазимо више него обично, али с друге стране, живот не може да стане...

Њихова колегиница Ана Николић каже да је одавно требало променити закон.

Фото: АТА имагес

 

 

- Предлагала сам враћање смртне казне још 2017. године, када је један "отац монструм" убио своју бившу супругу и бацио дете о бетон. А све се то десило испред Центра за социјални рад. Жена је била медицинска сестра у "Народном фронту", где сам лежала тог лета. Осудите ме, али ово више није нормално... Треба нешто радикално да се примени у пракси, а по мом мишљењу, то је смртна казна. После тога свако ће прво да размисли, да па пуца. Тренутно је обрнуто, прво пуцају, а да ли уопште размишљају о томе касније - написала је на Инстаграму Ана и потписала се као "једна забринута мајка, пре свега".

БОНУС ВИДЕО: