Монструозни убица који је у селу Доња Дубона надомак Младеновца направио крвави пир, дружио се са бившим учесником "Задруге".

Младић Урош Б. који је синоћ започео крвави пир у Младеновцу како је судећи на друштвених мрежа, дружио се са бившим учесником ријалитија "Задруга", Николом Ђорђевићем.

Фото: МУП

 

 

Наиме, на његовом профилу могле су се наћи фотографије, снимци са моторима, а знамо да је бивши задругар Никола Ђорђевић ватрени фан истих, па се предпоставља да су се тако упознали.

Неколико сторија налазило се и на Инстаграм профилу Ђорђевића, чак и интересантан снимак на коме Урош Б. плива у базену и себе назива "Малим Кристијаном".

Подсетимо, монструозни убица који је у селу Доња Дубона надомак Младеновца прво убио полицајца и његову сестру и при томе тешко ранио више од двадесет људи опкољен је у насељу Шепшин после потере у којој учествују јаке полицијске снаге.

 

За њим су кренуле јаке полицијске снаге кој су га сустигле и опколиле у младеновачком насељу Шепшин. Извештачи јављају да он за сада одбија да се преда, па чак и пуца на полицију.

Из часа у час повећава се број жртва монструозног нападача. У Урошевом крвавом пиру за сада је осам људи убијено, док је више 11 особа рањено.

До убиства је дошло након расправе у школском дворишту. Урош стар 21 годину, био је у школском дворишту са друштвом, посвађао се са убијеним полицајцем, а онда је отишао до куће, узео пушку и започео крвави пир.

Због свега овога, огласила се и бивша девојка Николе, певачица Сања Вучић.

Фото: Н. Скендерија, АРхива Новости, АТА имагес

 

 

- Не познајем убицу. Не желим да ме повезују са њим! Не могу да поверујем шта се дешава ово... Сачувај ме Боже и саклони. Где ће му душа?! Најежила сам се - рекла је Сања за медије и додала да са бившим дечком Николом Ђорђевићем није у контакту:

- Никола и ја нисмо заједно већ три године. Вероватно су се он и убица упознали јер обојица возе и воле моторе.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: