Ђорђе Давид слободно може да се похвали, јер се опробао у глуми. Поред тога, дужи временски период, део је жирија у музичком такмичењу  "Звезде Гранда". Давид је објаснио о чему се тачно ради у Дизнијевом филму: 

– У питању је синхронизација Дизнијевог филма. За мене је то уживање, бити звезда као Хавијар Барден нећу бити за два живота, али ми је изузетно велика част да су, од свих тих људи који су се некако појавили и своје гласове покушали да мечују са њим, људи из Дизнија изабрали баш мене. Поносан сам што овде нећу певати ни један тон, већ само глумим – истакао је певач.

Давид се није поистоветио са такмичарима из "Звезда Гранда". 

– Не, увек сам спреман за то да докажем и покажем колико сам добар, а ако постоје фалинке и колико сам фаличан. То се на западу подразумева, чак је и Барден ишао на кастинг. Наравно, у свету су много већи хонорари, али велико ми је задовољство због моје Сташе која ће да ме чује у биоскопу и да одгледа цртани на српском језику – објаснио је Ђорђе, па додао:

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

– За претходни цртани није била заинтерсована, али када су лајв наступи на телевизији и када је певање у питању буквално залепи нос за телевизор и потпуно је фасцинирана. Мислим да је поносна на мене, али то не показује. Она је лавица, а лавице су посебне у сваком смислу. Спремамо се да дође и на моје наступе.

Рокер је открио детаље дешавања иза камера поменутог такмичења: 

– Добио сам озбиљно по њушци да се под хитно консолидујем у глави, јер правим озбиљне пропусте. Да од прилике не владам својим страстима кад су моји и туђи кандидати у питању. Онда сам заиста ставио прст на чело и укапирао да ми заиста треба одмор, јер не стајем. Заиста ми је преко потребно да искључим телефон и не комуницирам ни са ким. Овај посао или радиш сто посто или га не радиш уопште. Не постоји средина и не постоји варијанта да се негде приштедиш – истакао је рокер.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: