Некадашњи учесник ријалитија "Задруга", Стефан Карић се после три дана бежања предао полицији у Сремској Митровици. Старлета Наташа Шавија га је оптужила да ју је крвнички претукао у ноћи између 30. априла и 1. маја. 

Старлети су нанесене тешке повреде вилице и главе, а Стефан је моментално побегао са места догађаја. Полиција је трагала за њим, али га није нашла. Сам је донео одлуку да се преда. 

Карићев адвокат Горан Карадаревић је сада за "Блиц" открио кад Стефан даје изјаву пред тужиоцем.

Фото: АТА имагес

 

- Још није дао изјаву, и даље не знам да л' ће га пустити или задржати у притвору. Сутра ујутру ћу имати више информација, када буде дао изјаву - казао нам је адвокат.

Стефану прети затворска казна од шест месеци до пет година уколико се докаже да је крив: 

- Он ће бити изведен пред тужиоцем. Остао је задржан 48 сати. Сутра или прекосутра биће изведен пред тужиоца где ће дати изјаву. Видећемо исход. Тешке телесне повреде су, а ако се докаже да је крив, казна затвора је од шест месеци до пет година. Он се осећа добро. спреман је на процес. Њему није био уручен никакав позив. Била је расписана потрага. То полиција ради у пракси одмах. Наводи се тамо да је побегао са лица места, што није тачно, а сада се јавио са својим браниоцем - рекао је тад Карадаревић.

- Последњи пут када сам се чуо са Стефаном било је јуче док је био на путу у Сремску Митровицу да се јави у полицију. Као што знате, одређен му је притвор од 48 сати, тако да је сада немогуће имати било какав контакт са њим, чак ни овлашћени адвокат нема приступ - рекао је Осман и додао:

- У сврху даљег тока истраге ја се за сада нећу оглашавати.

БОНУС ВИДЕО: