Ово је један од највећих злочина који ће се памтити у Србији. Дечак К.К (14) је око осам сати јутрос ушао у школу и прво убио чувара, па је ушао у школу и пуцао на децу у ходнику. Потом у кабинет где је отворио рафал по својим другарима.

Познате личности су изјавиле сачешће породици чувара који је покушао да спречи трагедију и родитељима страдале деце. 

Међу њима је и Љубица Његомир које је потрешена после ове трагичне вести. Она  је у изјавили истакла да је рањено дете њене блиске пријатељице: 

- Ја сам ишла у ту школу. Страшно се осећам. Рањено је дете од моје блиске пријатељице, а ћерка моје друге пријатељице је успела да побегне на сву срећу. Ово је престрашно. Како су ми рекли пријатељи тај дечак је ушао са пуним ранцем мунције и са два пиштоља у школу, али све то је незванично. Домара је првог упуцао, потом се попео на спрат упуцао наставницу историје и кренуо да пуца на ђаке. Деца која су рањена имају неколико прострелних рана, ово је ужасна трагедија која је задесила Србију. Жао ми је што је језиви амерички тренд ушао у наше школе. Рибникар је школа коју сам ја завршила и моје сестре и брат. Изјавила бих саучешће свима који су изгубили своје вољене - рекла је кроз сузе Љубица Његомир за Курир.

 

БОНУС ВИДЕО: