Ovo je jedan od najvećih zločina koji će se pamtiti u Srbiji. Dečak K.K (14) je oko osam sati jutros ušao u školu i prvo ubio čuvara, pa je ušao u školu i pucao na decu u hodniku. Potom u kabinet gde je otvorio rafal po svojim drugarima.

Poznate ličnosti su izjavile sačešće porodici čuvara koji je pokušao da spreči tragediju i roditeljima stradale dece. 

Među njima je i LJubica NJegomir koje je potrešena posle ove tragične vesti. Ona  je u izjavili istakla da je ranjeno dete njene bliske prijateljice: 

- Ja sam išla u tu školu. Strašno se osećam. Ranjeno je dete od moje bliske prijateljice, a ćerka moje druge prijateljice je uspela da pobegne na svu sreću. Ovo je prestrašno. Kako su mi rekli prijatelji taj dečak je ušao sa punim rancem muncije i sa dva pištolja u školu, ali sve to je nezvanično. Domara je prvog upucao, potom se popeo na sprat upucao nastavnicu istorije i krenuo da puca na đake. Deca koja su ranjena imaju nekoliko prostrelnih rana, ovo je užasna tragedija koja je zadesila Srbiju. Žao mi je što je jezivi američki trend ušao u naše škole. Ribnikar je škola koju sam ja završila i moje sestre i brat. Izjavila bih saučešće svima koji su izgubili svoje voljene - rekla je kroz suze LJubica NJegomir za Kurir.

 

BONUS VIDEO: