Трагедија се догодила  у основној  школи "Владислав Рибникар" на Врачару. Мртво је деветоро ученика. Од ученика се опростила естрада, породици су изјавили саучешће. 

- Господи помилуј! Замислите родитеље којима се дете није вратило из школе! Задња времена су нам дошла - написала је певачица Сека Алексић.

 

 

- Ко су идоли данашње деце, кога опонашају и шта смо дозволили да нам деца слушају, гледају и прате? - написао је Никола Роквић и додао:

- Срозали смо учитеље, наставнике, професоре... Увезли смо "дечја права и слободе" и тако уништили част и интегритет људи који су некада обликовали децу и поред кућног васпитања били највећа карика у подизању добрих људи! Сада нам деца вређају малтретирају и трагично убијају...

Фото: Принтскрин/Инстаграм/николароквиц

 

Певачица Анастасија Ражнатовић огласила се на свом Инстаграму.

- Господе Боже. Каква трагедија. Моје искрено саучешће свим породицама које су данас изгубиле дете/члана породице/пријатеља. Стоп насиљу и забранити приступ малолетној деци насилном садржају на телевизији и свуда. Туга - написала је она.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/анастасија.x.разнатовиц

 

Водитељка Јована Јеремић огласила се путем друштвених мрежа и упутила саучешће породицама настрадалих у масакру који се рано јутрос догодио у основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару.

Водитељка је изјавила саучешћа свим породицама настрадале деце и истакла да је "данас умрла други пут".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јеремицјована

 

- Саучешће свим породицама. Ово ме је јако потресло због свих ствари из моје прошлости и трауме коју и дан данас носим у души, а везана је за школу. Умрла сам по други пут данас. У својим емисијама неђељама причам о односу вршњака, о психичком и физичком насиљу основаца и средњошколаца. Требало је висе да инсистирам. Плаче ми душа - написала је она.

Сања Вучић се такође огласила путем друштвених мрежа и упутила саучешће породицама настрадалих у масакру који се рано јутрос догодио у основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/сањалилwолф

 

- Ја сам благо речено у шоку! Основна школа. Откуд детету од 14 година приступ атреном оружју? Где су ти родитељи. Дете од 14 година несвесно своје несвету? Друштвене мреже? Где је срж овог зла? Људи, под хитно на фабричка, ово не сме да се понови! Плаче ми се због младих живота, њихових родитеља... Саучешће породицама - написала је Сања Вучић на Инстаграму.

 

БОНУС ВИДЕО: