Подсетимо, полиција је изнела у саопштењу да је 22-годишњи “вајд рисивер” услед пребрзе вожње, "Шевролет корветом" скренуо у десну траку пута са три траке и ударио у задњи део Тојоте, те усмртио 23-годишњу жену, док је његова девојка Киара Вашингтон задобила тешке повреде.

 

Поменута 23-годишња жена је Тина Тинтор, Српкиња која је изгорела у свом аутомобилу заједно са њеним псом Maksijem, због немогућности да изађе из њега после несреће! А када је реч о Хенрију Рагсу трећем, његова прича је оваква:

Љубитељ брзе вожње

Овај момак је још 2020. године изабран од стране Рејдерса као 12. пик на драфту, а судећи по свим његовим објавама на друштвеним мрежама може се рећи да је његова љубав - брзина. И пре свега због тога што поседује брзе аутомобиле, а занимљиво је да је тамошњи судија Џо Бонавентура изјавио за "ЕСПН" да у својој 16-годишњој каријери никада није чуо за несрећу да је неко толиком брзином возио аутомобил.

Судећи да су га отпустили одмах после несреће, он је пуштен из притвора, јер је положио кауцију од вртоглавих 150.000 долара. Међутим, поред тога што неће дане провести у затвору, он је добио одређене казне као што су наногица, кућни притвор, забрана алкохола и вожње и повлачење пасоша како не би отишао случајно из земље.

Да зло буде веће по њега, он је добио и оптужницу за поседовање оружја под дејством алкохола с обзиром на то да је у тренутку несреће у возилу имао напуњен пиштољ. За разлику од несрећне Српкиње Тине, која је поред себе у аутомобилу имала и пса, Рагс и његова девојка су завршили у болници где је НФЛ играч поново показао своју дрскост.

 

Он је, наводно, направио хаос тако што је викао на полицију која му је узимала изјаву, није желео да им да крв, иако је то касније морао да учини, а у једном тренутку је покушао да истргне инфузију из руку тражећи да га пусте кући. Његова девојка Руби је за разлику од њега сарађивала са полицијом.

Поручила је да су њих двоје били у ноћном проводу и да су пили, али да није знала колико је отац њеног детета попио. Такође, присетила се да је Рагс пре судара рекао "Шта ради овај", мислећи на друго возило, да би се у том тренутку догодио удар у ком је Тина изгубила живот.

Помало и шокантно звучи детаљ из Рагсовог окружења, пошто је његов близак пријатељ Родерик Скот својевремено изгубио живот у саобраћајној несрећи, а сам играч тврди да не би постао то што јесте да није било поменутог Скота. То је разлог због којег, када год постигне тачдаун, он подигне високо три прста јер је Скот носио дрес са бројем три на леђима.

Он је и у мају 2020. године постао и отац, а тада је добио ћеркицу, а поред тога многи га памте и по томе што је током пандемије корона вируса давао новац за бесплатне оброке онима којима је то било потребно.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".