Ипак, недавно, је сасвим случајно публика имала прилику да сазна која колегиница је својевремено била његова емотивна партнерка.

За то је био крив Славков колега Иван Јевтовић.

У емисији код Весне Дедић "Балканском улицом" он се присетио детињства и момента када је одлучио да побегне од куће, и том приликом открио и истину о Штимчевој љубавној вези.

Истога дана упознао је Штимца, а он га је нешто касније представио својој девојци.

Фото:

 

- Први пут сам од куће побегао са шест година после свађе са братом. Једном ћу сигурно да снимим филм о томе. Са Новог Београда сам пешке стигао на други крај града, до Каленић пијаце, где су становали баба и деда, тај део ми је био познат. А онда сам кренуо назад, али нисам желео да се вратим кући, већ да живот наставим самостално.

- На Теразијама сам срео Славка Штимца, који је приметио да лутам, помислио је да сам још један мали "ганци" и питао ме је да ли хоћу да идем са њим нешто да поједемо. Будући да ми је био идол пристао сам на то. Пре него што смо сели у такси напоменуо ми је да ћемо само накратко да свратимо код њега и његове девојке.

Фото: АТА имагес

 

- Покуцао је на врата, отворило је страшило, тачније нека жена са рашчупаном косом преко лица. Одмах је почела да виче на Славка: "Када ћеш да престанеш да ми доводиш своје обожаваоце?" У један мах склонила је са очију косу и схватио сам да је то Соња Савић. Јео сам виршле са Соњом и Штимцем и веће среће за мене није било. Она је онда почела да ме испитује како се зовем и презивам и некако дошла до закључка да сам Владин син. Холивудска прича зар не - испричао је Иван, који је сасвим случајно публици тада открио да су Штимац и Соња имали емотивну везу и да су живели под истим кровом.

БОНУС ВИДЕО: