Познато је да је Зорица Марковић имала буран љубавни живот и да су јој партнери нанели много бола и непријатности. Због физичког насиље које је доживела од супруга Кемала Омерхоџића пре око три деценије, Зорица је осетила потребу да се зближи у ријалитију "Задруга 6" са Аном Ћурчић која је прошла кросл сличну тортуру.  

- Однос са Аном се десио спонтано. У тим тешким тренуцима ја нисам могла да јој окренем леђа. Разумем је, зато што сма прошла кроз слично искуство, као и велики број других жена. То је женска солидарност. И ја сам доживела и превару и издају од стране свог супруга. Никада му то нисам опростила - рекла је Зорица у емисији "Магазин Ин" и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам са Звезданом била у другарском односу. Коментарисали смо ситуације у кући као два другара. Причали смо о томе које су девојке најбоље у ријалитију. Око њега се већ вртело неколико девојака. Оне су се буквално такмичиле коју ће наредну да одабере - закључила је Зорица у емисији Магазин Ин и рекла да се све жене у Задрузи понашају недолично.

Кемал је Зорицу малтретирао јер је посумњао да га вара са композитором Мишом Марковићем. 

БОНУС ВИДЕО: