Александар Радојевић је освојио жири и публику у поменутом такмичењу својом скромношћу и једноставношћу. Он је током похађања основне школе у Крагујевцу храбро превазишао тортуру својих вршњака: 

- Говорили су ми да сам п**ер, да сам женски петко и то је било тако сваког дана, а потом је уследило и физичко малтретирање. Нисам са тако мало година могао ни да перципирам на прави начин све што су ми говорили. Одлучио сам да не помињем ништа родитељима јер ме је било страх, страх да ће бити још горе ако било коме кажем. Сигурно бих родитељску подршку, али изабрао сам да ћутим – испричао је Александар за Гранд и открио да је због тога имао страх да иде у школу.

Александар се због злостављања суочавао са нападима панике и са анксиозношћу: 

 

- Срце ми је лупало, имао сам утисак да ћу умрети, нисам знао шта ми се дешава. Имао сам милион мисли, а ниједну како да се умирим - с кнедлом у грлу рекао је Радојевић и истакао да је временом потражио стручну помоћ.

- Ја сам тек сада кренуо на психотерапију, искрен да будем и новац је био битан фактор. Није ни чудо да сам се управо у овим животним тренуцима сусрео са мојом докторком. Био сам много токсичан, не могу да кажем незрео, али сам прочитао да човек себи призна да је био токсичан тада сазрева. Захвалан сам јер сам упознао неке људе управо сада и што ми пружају њихову подршку - рекао је кроз сузе Александар.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

 

Када се појавио у "Звездама гранда", сви страхови су нестали. 

- Највећи проблем је била бина, нисам размишљао ни о песмама, ни о жирију, само ми је било битно да ја видим да ли ја то могу да исхендулујем у својој глави. Кад сам дошао, рекао сам да је све супер, допадало ми се што је студио мањи него што сам мислио. На аудицији је било превише људи и било је одлично. Нисам себи зацртао циљ да идем до финала, већ круг по круг – присетио се Александар и додао да га тада нису интересовали мрзитељски коментари. 

БОНУС ВИДЕО: