Богдан је открио да је седам година рентирао стан, а да би кућа ускоро требала бити готова, те да се нада да ће тамо имати потпуну слободу. 

- Имам лепе вести, ово је први пут да причам о томе јер је сад сигурно. Градим кућу ускоро, први свој дом, и због тога сам много срећан, не могу да вам опишем. Последњих седам година рентам, идем из стана у стан, никако да се скућим, никако да могу да назовем домом место где живим и много сам узбуђен и срећан. До краја године би требало да имам кућу сазидану, можда почетком следеће. Биће лудило кућа, два или три спрата, теретана, студио за снимање, базен, све фул - причао је он и додао да планира и куповину аутомобила.

- Сви су причали "нема стан, будала, потрошиће све паре"... Ја сам знао да све иде у добром смеру. Знам колико ме ви волите и подржавате, видео сам да све иде како треба, да не може ништа лоше да се деси. Само сам радио и радио, улагао паре паметно и сад ми се све то враћа. Хвала богу, имам паре да радим шта хоћу, да градим шта хоћу. Коначно ћу моћи да урлам, да радим лајвове, скачем, неће комшије да ми се*у. Наравно, иде и нови ауто - истакао је репер.

Богдан је пре две године објавио и снимак у коме прича како је купио стан од 2оо квадрата, а платио је 1.700.000. некретнини од 200 квадрата која има приватну теретану, базен и двориште. Поред дневне собе, кухиње и две терасе, стан поседује и чак три спаваће собе и три купатила. Готово из сваке просторије пружа се нестваран поглед на реку. Уређење ентеријера га је коштало 700.000 евра. 

- Радило се, ја нећу да се стидим тога што сам радио и зарадио за овај стан! Ево, кажете ми сад да је лудило стан... Па да, зато што је коштао 1.700.000 - рекао је раније Илић.

 

БОНУС ВИДЕО: