Фронтмен групе "Ђогани" је потом упловио у љубавне воде са Весном, која му је родила још двоје деце, сина Адриана и ћерку Лауру. Ђоле је поносан на своју породицу и децу јер их је формирао у квалитетне личности и извео на прави животни пут. 

Иначе, Ђоганијева ћерка Силвија коју је добио са Весном се удала 2013. године за Бранислава Маринковића са којим је добила ћерку Тију. Међутим, брак није успео. После годину дана су се разишли. 

- Ми смо били у вези пет година, а у браку само годину дана. Он је моја љубав из средње школе, али нисам видела себе у будућности са њим. Није између нас недостајало љубави, него једноставно није ишло - рекла је једном приликом Силвија и додала:

 

- Он нема никакву обавезу према детету, ја сам комплетан старатељ. Није у обавези ни алиментацију да даје, све што јој купи то је његова слободна воља. Виђа је редовно, заправо кад год то жели и може. Умемо сви заједно да одемо на ручак. Најбитније је да она не пати и да јој ништа не фали, а посебно љубав.

Интересанта је чињеница да Ђолетова унука има десет година, баш као његова ћерка Лаура коју је добио са Весном 2013. године. Денсер се једном приликом нашалио на свој рачун тим поводом: 

 

- Ја сам прво постао деда, а онда тата. Код нас, Ђоганија, увек има нека фора - казао је Ђогани каже популарни денсер, који је 2013. године постао и деда и тата, а на питање да ли се више воле унуци од деце, он је рекао:

- Чудан је осећај кад имаш унуку и ћерку истих година. То је привилегија малог броја људи. Између моје ћерке и унуке разлика је два месеца. Обе волим на свој начин. Кад у овим годинама имате малу децу, иста је љубав, нема ту више-мање, него није исто кад постанете родитељ са 24, 34, 44 или 54 године - рекао је за "Азру" денсер, док са друге стране поносна бака Слађа посебан однос има са својом унуком.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: