Јавне личности, не само из света спорта, него из свих сфера, огласиле су се и дале свој суд после синоћњих дешавања у Мадриду.

Један од њих је и фолк певач Слоба Радановић који је верни фан српског клуба и који је моментално реаговао на свом Инстаграму профилу. Радановић је поделио снимак са утакмице и апеловао да се покрене петиција да се играчу који је повредио кошаркаша Партизана дозволи долазак у Београд.

- Нормално да ћемо сви да потпишемо петицију да Јабуселе не буде суспендован и да дође на 3. меч у Београду - написао је Слоба у оквиру сторија на поменутој мрежи.

Фото: Инстаграм принтскрин/slobaradanovic

 

Подсетимо, Гершон Јабуселе, играч Реал Мадрида који је у инциденту на при крају сусрета са Партизаном повредио Дантеа Ексума и био најватренији у тучи, огласио се на својом Инстаграм профилу.

Он се извинио свим актерима, наравно, и Ексуму и његовој породици.

- Дубоко се кајем због мог понашања у синоћњем мечу. Кошарка се врти око спортског понашања и пријатељства. Моје искрено извињење Партизану, клубу са којим смо увек били у добрим односима, али и извињење Дантеу Ексуму и његовој породици, као и његовим саиграчима, мом клубу и свим навијачима - казао је Јабуселе.

БОНУС ВИДЕО: