Као бомба одјекнула је данас вест да Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ ускоро постају родитељи. Цецина наследница трудничке дане проводи у Шпанији са својим изабраником и срећнија је него икад, а како на целокупну ситуацију гледа свекрва Анастасије Ражнатовић, Оливера Гудељ многе занима.

Фото: Инстагрампринтскрин/raznatovicanastasija

 

 

Наиме, Немањина мајка, свекрва Анастасије Ражнатовић и сестра Вања иако је у први мах деловало да са младом певачицом имају добар однос, изненада су се одлучиле на крупан корак.

Отпратиле су изабраницу свог сина и брата на "Инстаграму", што никако није могло проћи незапажено, те се на ову тему нашироко у медијима спекулише и по мишљењу многих, управо њих две довеле су до веома непријатне ситуације и нарушених породичних односа.

Фото: Инстаграм принтскрин/oliveragudelj

 

 

Због чега женски чланови фудбалерове породице са Тасом не желе контакт, нико не зна, на ову тему главни актери се не оглашавају, а многи су закључке о анимозитету који гаје према девојци свог сина и брата изводили на основу њихових Инстаграм профила који су детаљно анализирани.

Будући да је свака објава Немањине мајке довођена у везу са Тасом на разне начине, госпођа Гудељ одлучила је да томе стане на пут, те је угасила свој Инстаграм налог и отворила један који дели са својим мужем, а који је закључала, те се изводи закључак да није желела да се сусреће са незгодним питањима и коментарима, посебно сад када је унуче на путу и када би требало да са осталим члановима породице Таси буде највећа подршка.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/nebooljagudelj

 

 

Да ли ће незгодна свекрва Анастасије Ражнатовић после ове најлепше вести стати на лопту, попустити и решити несугласице са будућом снајком, показаће време које је пред нама, а оно у чему се сви слажу јесте да је љубав и овог пута победила, желела то Оливера или не.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: