Није тајна да је у последње време имао озбиљних здравствених проблема, а како сазнају београдски портали, и финансијских потешкоћа.

‒ Чуо сам да је у последње време био у врло лошој финансијској ситуацији. Прича се да су га сви заборавили и оставили на цедилу. Није се жалио нити је тражио помоћ. А била му је потребна. Наводно, кад је Хитна помоћ дошла у стан, тамо су затекли само две столице. Да ли је све продао због неких дугова или шта ли је у питању, више није ни важно. Планирао је да се пресели у Италију. Много су се огрешили о њега. Нису га волели због бритког језика, али то је био он и никад ништа није радио из зле намере – открио је извор за Курир.

Верица Ракочевић, која је била блиска са покојним Видићем, сведочи да је креатор планирао да почне живот испочетка.

Фото: АТА имагес

 

 

‒ Последњи пут када смо се чули рекао ми је да планира да почне живот испочетка, да се пресели у Хрватску и да тамо купи кућу и започне бизнис. Много ми је жао. Толико се напатио у животу... Градио је каријеру, почињао је од нуле. Када сам га последњи пут питала да ли му је са здрављем све како треба, рекао је: „Све је у реду, то су измишљотине“ ‒ рекла је Верица Ракочевић за Блиц.

Видић се, наводно, дуго борио са здравственим проблемима. У време пандемије, када је био у паници и из куће излазио само по потреби, Сека Алексић му је сваки дан из свог ресторана слала оброке и несебично бринула о њему.

БОНУС ВИДЕО: